Ege’ye 10 Milyon Euroluk Yatırım

Ege Sağlık Hastanesi’nin de sahibi olan Universal Hastaneler Grubu, Ege Bölgesi’nde 10 milyon euroluk teknoji ve bina yatırımı yapacak

0Sitene Ekle
Ege’ye 10 milyon euroluk yatırım

KADİR ÇETİNKAYA Milliyet

Alman, Vatan Hastaneleri gibi Türkiye’nin en köklü sağlık kuruluşlarını bünyesinde barındıran Universal Hastaneler Grubu, Ege Bölgesi’ndeki Universal Ege Sağlık ve Manisa’daki Hastaneleri’ni mimari ve teknolojik açıdan yenileyecek. Kuşadası’nda 2009 yılında beri beklemede olan hastane ise önümüzdeki ay hizmete giriyor.
Universal Hastaneler Grubu’nun Swiss Otel İzmir’de düzenlediği toplantıda Universal’in CEO’su ve Ege Sağlık Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mahir Turan, Ege bölgesi için teknoloji yatırımına ayırdıkları miktarı 10 milyon euro olarak açıkladı. Öte yandan Ege Sağlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şevki Kılıçarslan ve Universal Ege Bölgesi Koordinatörü Dr. Ulvi Ünal da yatırım planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Büyük bir atılım içindeyiz
Turan, 2011 yılında yabancı ortaklıkla birlikte yeniden yapılandırmada 13 hastane ve 5 bin çalışanıyla Universal’in yeni döneminde büyük bir atılım içinde olduklarını belirtirken, “Önümüze büyük hedefler koyduk. İlk 9 ay yenilenme, teknoloji yatırımlarımız ve pazarlama-iletişim faaliyetlerimiz yoğunluk kazanacak”dedi.