İsmet Demirkol

Dr. İsmet DEMİRKOL, Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F’den 1998 yılında mezun olmuştur. Yüksek lisansını Ankara Üniversitesi S.B.F.’de, doktora çalışmalarını Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe - Finansman Anabilim dalında tamamlamıştır. 1998 yılından beri çeşitli özel sektör kuruluşlarında çalışan İsmet DEMİRKOL’un Türkiye’de yapılan Özelleştirme Çalışmaları, Entelektüel Sermaye ve Firma Değeri, İç Denetim ve İç Kontrol üzerine çeşitli dergilerde ve web sitelerinde yayınlanmış olan çok sayıda makalesi bulunmaktadır.

Big Yatırım adlı kişisel Web sitesinde, Dünya Ekonomisi - Türkiye Ekonomisi ve Küresel Finans Piyasaları hakkında, güncel ekonomi – finans yorumları bulunan, Dr. İsmet DEMİRKOL'un, 2007 yılında Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan; Entelektüel Sermayenin Firma Değerine Etkisi ve İMKB'de Sektörel Uygulamalar adlı kitabı bulunmaktadır.

Bilge Yatırımcı, ve Finans Trend, Ekonomi – Finans yazarı, Finans Topluluğu, Finans Kulüp, TİDE üyesi ve AIESEC Ankara Danışmanlar Kurulu üyesi olan Dr. İsmet DEMİRKOL, TOBB - ETÜ İşletme Bölümü'nde ve Bahçeşehir Üniversitesi MBA Programı ve BÜSEM’de Yarı Zamanlı Öğretim Üyesi olarak Muhasebe – Finans, Risk Odaklı İç Denetim ve Yönetim Ekonomisi dersleri vermektedir.

Dr. İsmet DEMİRKOL, evli ve 1 çocuk babasıdır.